Bătrână jefuită de un tânăr de 23 de ani pe o stradă din Timișoara. Tâlharul prins de doi bărbați care se aflau în apropiere

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au reținut un bărbat în vârstă de 23 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, marți, 21 februarie, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de o femeie în vârstă de 76 de ani cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 10:45, în timp ce se deplasa pe strada Renașterii din Timișoara, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls plasa pe care o ținea în mână, care conținea un portofel cu acte personale și suma de 200 de lei. Acesta a fost imobilizat de alți doi bărbați care se aflau în apropiere.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului. Spiritul civic nu a pierit în rândul timișorenilor. Apreciem gestul celor doi bărbați„, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole