VEST: cele două fete care s-au aruncat în gol de pe un turn de apă înalt de 20 de metri din Lupeni erau drogate cu cristal

Apar noi informații în cazul celor două adolescente în vârstă de 15 ani care au decis să-și pună capăt zilelor și s-au aruncat de pe o fostă fabrică din Lupeni în decembrie 2023.

Astfel, conform rezultatelor examenului toxicologic arată că fetele au consumat substanțe psihoactive, mai exact Cristal.

”A fost identificată prezența unei substanțe psihoactive în organismul celor două fete. Este vorba despre acel drog cunoscut sub denumirea de Cristal. Nu putem preciza exact în ce moment au consumat”, a explicat pentru Gazeta de dimineață, procurorul Robert Scorța, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Potrivit specialiștilor, cristalul sau Crystal Meth este unul din cele mai puternice substanțe psihotrope, care, pe de-o parte, dă dependență, iar pe de altă parte îi transformă pe consumatori în niște persoane extrem de violente, care ajung foarte ușor și rapid de la extaz la agonie și chiar la moarte.

Cele două adolescente în vârstă de 15 ani, Alexandra şi Georgiana, din Uricani, judeţul Hunedoara, şi-au pus capăt zilelor, în 9 decembrie 2023. Acestea au mers în zona ”la ruine” din Lupeni, au urcat pe clădirea fostei fabrici şi s-au aruncat în gol, de la 20 de metri înălţime. Înainte să recurgă la un gest sinucigaș, una dintre fete şi-a sunat mama şi a anunțat ce urmează să facă.

Echipele de salvatori care s-au deplasat imediat la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cele două fete, decât să declare decesul.Recomandările noastre

Cele mai citite articole