Doi hoți au fost reținuți de călătorii unui mijloc de transport în comun până la venirea polițiștilor. Aceștia au furat un portofel al unei tinere

Polițiștii de la Secției 1 au fost sesizați luni cu privire la faptul că doi bărbați, în vârstă de 53 și 54 de ani, au sustras portofelul unei femei, de 22 de ani, în timp ce aceasta se afla într-un mijloc de transport în comun din Timișoara.

S-a întâmplat luni, în jurul orei 15:00, când cei doi bărbați au sustras portofelul unei femei, în timp ce aceasta se afla într-un mijloc de transport în comun, oprit în stația de pe strada Gheorghe Lazăr, moment în care au fost surprinși în flagrant delict de către tânără și alte două persoane. Cei doi au fost imobilizați până la sosirea polițiștilor.

În urma verificarilor si administrării probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în stare de recidivă, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vedere documentării activității infracționale a bărbaților.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole