VEST: cadavrul unui bărbat găsit într-un râu după ce a stat în apă circa jumătate de an – cadavrul era într-o stare avansată de descompunere

Pompierii din judeţul Arad au intervenit pentru a scoate cadavrul unui bărbat din râul Mureş, în zona 3 Insule din municipiul Arad. Cazul a fost preluat de polițiștii care au constatat că trupul a stat în apă aproximativ jumătate de an.

În data de 23.04.2023, în jurul orei 19:00, pompierii militari ai Detaşamentului Arad au intervenit cu o autospecială de intervenţie care are în dotare o barcă de salvare şi un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, pentru recuperarea unui cadavru din râul Mureş, zona Trei Insule. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat, plutind pe râul Mureş în apropierea malului”, a transmis luni, ISU Arad. 

Cadavrul a fost scos din apă de către pompieri, iar cazul a rămas în atenţia poliţiştilor.

La rândul lor, poliţiştii au transmis că trupul bărbatului a stat în apă aproximativ jumătate de an.

Din primele verificări, este vorba de un bărbat, care ar fi stat în apă aproximativ 3-6 luni, trupul neînsufleţit fiind în stare avansată de descompunere. Cadavrul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului şi identificarea persoanei”, a precizat IPJ Arad.

Chef spart de polițiști la Timișoara

Un chef a fost oprit duminică de polițiști. Oamenii legii de la Secției 2 au fost sesizați că într-un imobil de pe strada Calea Martirilor ar fi fost organizat un…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole