Tânăr prins drogat la volan, în Timiș. În mașină avea „substanțe vegetale uscate și o pastilă gri”

Polițiștii timișeni au oprit luni, în jurul orei 15:30, pentru control, în localitatea Mănăștiur, o mașină condusă de un tânăr de 25 de ani. Oamenii legii s-au gândit să-l și testeze cu aparatul drugtest, care a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost condus la sediul poliției unde, i s-a mai efectuat și un control asupra autovehiculului. Acolo polițiștii au fost descoperite, în interiorul mașinii, mai multe substanțe vegetale uscate, de culoare verde închis și o pastilă de culoare gri, ambalate în folii transparente. 

De asemenea, s-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

Ard câmpurile Timișului

ISU Timiș a avut 53 de intervenții la incendii de miriște și vegetație uscată în primele 11 zile ale lunii iulie. Temperaturile crescute înregistrate în ultima perioadă au favorizat creșterea…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole