36 de timișoreni amendați de polițiști pentru că nu purtau masca de protecție în spațiile închise

O nouă acțiune noaptea trecută a poliţiştilor de ordine publică, investigații criminale, sisteme de securitate, jandarmilor, lucrătorilor ISU Timiș și ITM Timiș în Timișoara. Oamenii legii au fost legitimat 53 de persoane, verificat 26 de societăți comerciale și controlat 17 autoturisme.

Polițiștii au dat 48 de amenzi, în valoare totală de 18.080 de lei, dintre care opt scandalagiilor, în valoare de 4.000 de lei, patru amenzi pentru încălcarea unor norme la regimul rutier, în valoare de 580 de lei, și 36 de sancţiuni pentru nepurtarea măștii sanitare în spațiile închise, în valoare de 13.500 de lei. De asemenea, polițiștii, au retras trei certificate de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, patru permise de conducere. Totodată, s-a intervenit la 25 de apeluri 112.

Polițiștii vor continua astfel de acțiuni și în perioada următoare.

Biserica Ortodoxă Seceani a fost vandalizată

Un act de vandalism a avut loc în localitatea Seceani. Pereții Bisericii Ortodoxe Seceani au fost împroșcați cu ulei ars. A fost sesizată Poliția Orțișoara, în vederea depistării persoanelor care…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole