Polițiștii au trecut la vânătoare de drogați. Au prins și un bețiv fără permis de conducere

Au revenit drogații pe șosele din Timiș. Polițiștii au prins și un șofer beat și fără permis. Toți s-au ales cu dosare penale.

Sâmbătă, în jurul orei 18:30, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe DJ 692 în comuna Pesac o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00:20, tot în Sânnicolau Mare, polițiștii au oprit pentru control, în comuna Periam, o mașină condusă de un tânăr, în vârstă de 19 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Duminică, în jurul orei 02:30, polițiștii din Făget au oprit pentru control, pe strada Victor Fenesiu, o mașină, condusă de un tânăr, în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole