VEST: accident rutier cu trei mașini – au rezultat două victime rămase blocate în autoturism care au fost transportate la spital

Un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme a avut loc în localitatea Dezna din județul Arad.  

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Sebiș cu o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ. De asemenea, în sprijinul forțelor, au fost solicitați și pompierii voluntari ai SVSU Dezna.

În urma accidentului au rezultat două victime conștiente și cooperante, rămase blocate în autoturism. Pompierii voluntari au acționat pentru deblocarea celor două victime din autoturism, ulterior acestea fiind preluate de către echipajele medicale.  În urma evaluării medicale, cele două victime (un bărbat în vârstă de 63 de ani și o femeie în vârstă de 68 de ani) au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare despre“, a transmis ISU Arad.

Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole