VEST: a fost semnat contactul pentru studiul de fezabilitate al viitorului drum de mare viteză dintre Domașnea și Caransebeș – realizarea SF-ului va dura 22 de luni pentru 44 de km

CNAIR a semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent lotului trei al drumului de mare viteză Filiași-Lugoj. Este vorba despre lotul Domașnea-Caransebeș.

Ofertantul declarat câștigător este Asocierea PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL – PERFECT CONSULT EUROPE SRL – EAST WATER DRILLINGS SRL.

Asocierea de proiectanți români are la dispoziție 22 de luni pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției Lotului Domașnea-Caransebeș (44 km).

Contractul cu o valoare de 22,29 milioane de lei (fără TVA) este finanțat prin Programul Transport 2021-2027 (PT).

În acest moment, între Filiași și Caransebeș (179 km), sunt semnate 3 din cele 4 contracte pentru proiectarea drumului de mare viteză Filiași-Lugoj. După ce va fi construit, acest drum va contribui la dezvoltarea economică a zonelor tranzitate prin asigurarea accesului persoanelor și mărfurilor la rețeaua TEN-T, a declarat ministrul Transporturilor“, Sorin Grindeanu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole