USR Timișoara continuă seria întâlnirilor cu cetățenii – participă chiar și consilierul local Andrei Meșter, suspendat din partid

USR Timișoara continuă seria întâlnirilor cu cetățenii. Până acum consilierii locali au organizat astfel de întâlniri în zona Șagului și Dacia, iar acum se pregătesc să dea ochii cu cetățenii din Kuncz, unde primăria are mai multe proiecte în derulare.

“Seria întânirilor din cartiere continuă și în această săptămână. Te așteptăm miercuri, 11 mai, de la ora 18 în cartierul Kuncz, la intersecția străzilor Câmpului cu Torac, la o nouă întâlnire cu consilierii locali USR din Timișoara, unde vom discuta temele cele mai importante ale zonei și vom răspunde întrebărilor locatarilor. Astfel de întâlniri vor urma și în celelalte zone ale Timişoarei, se arată într-un comunicat al USR Timișoara“, detalii despre locul întâlnirii găsiți AICI.

Curios este că pe afișul întâlnirii figurează ca participant și consilierul local Andrei Meșter, proaspăt suspendat din partid deoarece nu a mai votat proiectele conducerii primăriei în Consiliul Local, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole