USR Timiș: Nicolae Robu a promis stadion în 2012 și în 2016 – șefii CJ Călin Dobra și Alin Nica au promis și ei stadion în 2016 și 2020 – singurul stadion care se și realizează este al administrației lui Dominic Fritz

USR Timiș arată într-un comunicat de presă că Nicolae Robu a promis stadion în 2012 și în 2016, la fel au procedat șefii CJ Călin Dobra și Alin Nica în 2016 și 2020, dar singurul stadion care se și realizează este al administrației lui Dominic Fritz

Vinerea trecută primarul Dominic Fritz a anunțat construcția noului stadion din Timișoara, „Arena Eroii Timișoarei”.

Stadionul are o capacitate de 10.101 locuri și urmează să fie construit în zona Calea Buziașului.

„Firma care a făcut proiectul tehnic deja are contract cu noi și pentru execuția proiectului. Adică, începem construcția în perioada imediat următoare. Am pus și bani în bugetul de anul acesta (doar să-l voteze Consiliul Local).” a spus Dominic Fritz printr-o postare publică.

Liderul consilierilor județeni USR, Vlad Șendroiu a spus că „stadionul Dan Păltinișanu, aflat în administrarea Consiliului Județean, se află în paragină, iar construcția unui nou stadion în locul acestuia e doar un subiect de gargară politică între PNL și PSD.”

Potrivit USR Timiș, Nicolae Robu a promis stadion în 2012 și în 2016, șefii CJ Călin Dobra și Alin Nica au promis și ei stadion în 2016 și 2020. Singurul stadion care se și realizează este Eroii Timișoarei, pentru care administrația lui Dominic Fritz dă ordinul de începere al lucrărilor.

De când stadionul „Dan Păltinișanu” a fost închis cu promisiuni deșarte din partea Consiliului Județean și din partea Guvernului că v-a fi reabilitat, timișorenii au pierdut din spiritul alb-violet.

„Mulți politicieni au făcut tot felul de promisiuni în ultimele decenii. Dacă ești serios, lucrurile nu rămân pe hârtie. Acest stadion e realitate. Stadionul reprezintă munca unei administrații profesioniste, care lucrează  pentru cetățenii ei. Cu o valoare de peste 115 milioane de lei, stadionul este finanțat 100% din fondurile Timișoarei. „Eroii Timișoarei, copiii noștri și sportul timișorean merită un stadion” a mai declarat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole