Nicolae Robu, mesaj către bicicliști: eu, cu echipa mea, v-am făcut peste 100 km de piste în Timișoara – numărați seara înainte de culcare

Fostul primar a transmis un mesaj adresat comunității bicicliștilor din Timișoara.

Nicolae Robu îndeamână cetățenii să socotească seara înainte de culcare câți km au parcurs cu bicicleta  în ziua curentă pe piste ce țin de “greaua moștenire Robu” și câți pe piste rezultat al “noii viziuni” fritziste.

“STIMAȚI BICICLIȘTI, După cum bine știți, eu -evident, cu echipa mea- v-am făcut peste 100 Km de piste în Timișoara, cu mult mai multe decât în orice oraș al țării. Le-am făcut cât de bune au permis condițiile concrete, ecarturile stradale, pt că, să nu uităm, am plecat de la un dat. Toate proiectele -zeci și zeci- pe care le-a conceput și implementat administrația condusă de mine, inclusiv cele pe care n-am apucat să le finalizez eu, dar le-am lăsat în derulare: Bd Sudului, Str Mareșal Constantin Prezan, Str Grigore Alexandrescu, Str Calea Bogdăneștilor, Bd Cetății, Calea Buziașului, Str Stan Vidrighin au piste de biciclete civilizate! Asta ca dovadă concretă a preocupării de a încuraja folosirea bicicletei!“, spune Nicolae Robu.

“Eu vă adresez un îndemn: seara, înainte de culcare, faceți o socoteală: câți Km ați parcurs cu bicicleta  în ziua curentă pe piste ce țin de “greaua moștenire Robu” și câți pe piste rezultat al “noii viziuni” fritziste (evident, noua viziune înseamnă altceva decât proiectele moștenite, enumerate mai sus!). Veți vedea cât de manipulați ați fost, în mod ticălos, total injust, împotriva mea, a mea, care chiar v-am respectat și vă respect cu adevărat, nu demagogic!“, este îndemnul fostului primar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole