USR Timiș: Dominic Fritz NU mărește taxele și impozitele locale – nu vă lăsați păcăliți de minciunile PNL

USR Timiș informează într-un comunicat de presă că taxele și impozitele locale rămân la același nivel în 2024.

Formațiunea politică avertizează însă cetățenii să nu se lase pradă manipulărilor: nu vă lăsați păcăliți de minciunile PNL, este atenționarea USR.

În ultimele zile, reprezentanți ai PNL, împreună cu afaceristul Dan Dinu, căruia Nicolae Robu îi face reclamă ori de câte ori are ocazia, au aruncat în spațiul public informația falsă că Dominic Fritz mărește taxele și impozitele locale.  USR transmite timișorenilor să nu se lase păcăliți de această nouă minciună a PNL. Dominic Fritz NU majorează Taxele și impozitele locale. Impozitele pentru persoanele juridice rămân la nivelul din 2019, iar pentru persoanele fizice, la nivelul stabilit anul trecut.  Dominic Fritz NU mărește taxele și impozitele locale din solidaritate cu timișorenii afectați de creșterea prețurilor și cu afacerile locale lovite de guvernul Ciolacu&PNL prin biruri“, arată USR Timiș.

Scopul lor este să mute nemulțumirea față de guvernarea Ciolacu&PNL, care a majorat taxele și impozitele, spre Dominic Fritz. Sunt în stare de orice ca să-l atingă, pentru că e foame de bani. Banii dumneavoastră curgeau de la Primărie în buzunarele unei mafii locale de care nici nu știați și pe care Dominic Fritz îi investește în drumuri, școli, spații verzi, în beneficiul timișorenilor„, a declarat Paula Romocean, lidera consilierilor locali USR și președinta USR Timișoara.

Primăria Municipiului Timișoara invită cetățenii să participe la dezbaterea publică pe tema stabilirii impozitelor și taxelor locale în Municipiul Timișoara pentru anul 2024.

Cotele de impozitare vor rămâne neschimbate. Dezbaterea va avea loc în data de 04.12.2023, ora 16:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, de pe bulevardul C.D. Loga nr. 1, etaj 1.  Îi îndemnăm pe toți cei interesați să ne transmită din timp propunerile, sugestiile și opiniile în scris la Direcția Secretariat General – Serviciul Administrație Locală,  sau pe e-mail: camelia.crisan@primariatm.ro , până duminică, 29 noiembrie 2023, ora 15:00.  Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant“, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat mai jos:

https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=4AB9AC4DC7C7E567C2258A5B004D6816

Recomandările noastre

Cele mai citite articole