Document. Noua performanță politică a PNL Timiș – trimite la Congres printre cei mai puțini delegați din țară. Timișul depășit până și de Teleorman

PNL Timiş va trimite 133 de delegaţi la congresul partidului din 25 septembrie.

Componenții Biroului Politic Județean al PNL Timiș au fost ademeniți de către Alin Nica cu promisiunea că vor prinde trei posturi în conducerea națională după alegeri. Este vorba despre Alin Nica, Alina Gorghiu și Marilen Pirtea.

Fostul primar de la Dudeștii Noi promitea aceste lucruri, că nu-l durea gura, pentru ca BPJ-ul să-i valideze deciziile, controversate și contestate, luate după alegerile din PNL Timișoara, din data de 3 iulie.

Primarii de localități mici, sper inexistente, fiind principalii susținători rămași alături de Alin Nica, au căzut pradă beznei totale în care se află și au aprobat deciziile.

Iată că nu a trecut mult până apar primele semnale de alarmă că situația PNL Timiș nu este chiar bună la nivel național.

Astfel, norma de delegaţi stabilită aruncă Timișul pe locul al 12-lea între filialele partidului, mai slab cotat decât Alba, Teleorman sau Giurgiu, deci județe mult sub valoarea PIB-ului înregistrat în Timiș, dar poate cu IQ mai mare.

Alin Nica ironic cu Sorin Grindeanu – “Bomboane de supt pentru cei care dezbat politică“ – asta crede șeful PNL Timiș, Alin Nica, despre declarația prim-vicepreședintelui PSD, Sorin Grindeanu, conform căruia social-democrații nu vor face parte dintr-un Guvern condus de Florin Cîțu

Florin Cîțu nu poate să mai fie premier într-un guvern cu PSD, a declarat, astăzi, prim-vicepreședintele social-democrat Sorin Grindeanu, după ședința Comitetului Politic Național al partidului. “Știți că noi am…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole