Nicolae Robu, luat peste picior de tineretul USR-ist: Fritz e de vină și când plouă?

Descinderea procurorilor DNA, de marți dimineață, la locuința fostului director al Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est din cadrul Primăriei Timișoara , Florin Răvășilă, a învolburat spiritele politice locale, așa cum era de așteptat.

Primul “bărbat politic“ care s-a delimitat de posibilele acțiuni ale fostului consilier al primarului Nicolae Robu a fost viceprimarul PNL, Cosmin Tabără, coleg de partid cu Florin Răvășilă, care nu s-a delimitat cu atâta putere de acțiunile unor alți colegi PNL-iști, cum ar fi deputatul ginerică Cosmin Șandru sau fostul director STPT, Nicolae Bitea, care sunt chiar trimiși în judecată pentru dare de mită, nu doar cercetați.

Se pare că fiind adept al dublei măsuri, în funcție de interes, acesta s scris pe Facebook că “(…) Descinderile DNA vizează și activitățile unor persoane care au răspuns de Direcția Patrimoniu în trecut. Imediat după preluarea atribuțiilor asupra acestei Direcții, am schimbat din funcție persoana asupra căreia exista suspiciune, chiar dacă făcea parte din același partid cu mine (…)“.

Următorul la rând a fost Nicolae Robu, care dorind să se delimiteze de acțiunile fostului său colaborator, la fel cum a făcut și cu fostul consilier Ionuț Nasleu, încearcă o nouă manevră de abatere a atenției și dă vina pe actualul primar Dominic Fritz.

CLARIFICĂRI PRIVIND CAZUL RĂVĂȘILĂ. Având în vedere folosirea numelui meu în relatări tendențios inexacte, în articolul “DNA lovește în mafia din Primăria Timișoara – percheziție la un personaj cheie al administrației Robu”, din pressalert, din 12.07.2022, articol semnat de dl Dragoș Boța, țin să fac următoarele precizări: Am avut încredere în dl Răvășilă, așa cum am avut în toți colaboratorii, dar, am fost în raport cu el, din noi la fel cum am fost cu toți colaboratorii, intransigent; De pe poziția acestei intransigențe, i-am retras d-lui Răvășilă dreptul la semnătură NU după ce în presă s-ar fi făcut publică vreo înregistrare, cum se susține în articolul din pressalert, ci DE ÎNDATĂ ce mi-a fost dat de către o anumită persoană un stick cu câteva înregistrări al căror conținut nu-l pot dezvălui, dată fiind ancheta în desfășurare; Tot de pe poziția intransigentă cu care mi-am exercitat mandatul, SUBSEMNATUL sunt cel ce am depus la DNA înregistrările primite, în acord cu atenționările făcute REPETAT în ședințe și în conferințe de presă că dacă vreun colaborator îmi trezește suspiciuni de incorectitudine, eu însumi voi sesiza DNA-ul. Asta pt că eu sunt un om cinstit, ultracinstit și nu admit ca în zona mea de răspunderi să fie cineva altfel!; Imediat după instalarea d-lui Fritz ca Primar, dl Fritz i-a redat d-lui Răvășilă dreptul de semnătură ca Director, ceea ce, printr-o scăpare, în articol nu se spune. Abia mai târziu, dl Răvășilă a fost transferat într-o structură eminamente de asigurare a respectării legii, Poliția Locală, dl Fritz considerând potrivit, în context, un astfel de transfer“, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

USR Tineret Timiș nu a ratat ocazia de a-l lua peste picior pe fostul primar și se întreabă retoric dacă și când plouă este de vină Dominic Fritz.

Plouă cumva afară ? Fritz e de vină! S-a spart asfaltul turnat prost acum 3 ani? Fritz e de vină! Ți-a fost luat la întrebări consilierul personal de către DNA? Pai cum isi permite nemernicul ăla de neamț?! Totul, dar totul este vina administrației Frtiz pentru că, nu e așa, până să o ispitească Dominic pe Eva, Timisoara trăia in paradis!“, a fost replica tineretului USR-ist.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole