USR+ Timiș acuzată de fake news în problema mizeriei din Timișoara

Viorel Vaşadi de la Info Timișoara acuză USR+ că face propagandă mincinoasă cu scopul de a acoperi proastă administrare a orașului.

“USR Timiș făcând propagandă și acuzând pagina Timișoara murdară de Fake news! Asta pentru că „Timișoara murdară” e în slujba cetățenilor și le stă în coaste pentru că arată mizeria din oraș! Au mers ieri acolo și au făcut curățenie, după postarea inițială cu gunoiul, iar azi au pus poza. Cât de jenibil!”, a scris Viorel Vașadi.

Inițial, USR+ Timiș a postat pe pagina partidului un text în care susținea că pozele apărute pe pagina Timișoara murdară sunt vechi și nu reflectă realitate.

“În ultima perioadă, au fost create mai multe pagini care răspândesc informații false și atacuri împtriva primarului USRPLUS Dominic Fritz și a USRPLUS. Aceasta este una dintre ele. Nu stim când a fost realizată fotografia din stânga, dar a fost prezentată ca una de actualitate. În realitate, depozitul de deșeuri din locația indicată a fost desființat. A doua fotografie a fost realizată în această dimineață”, a susținut USR+ Timiș.

Viorel Vaşadi spune că “poza inițială, cu gunoiul, e de ieri dimineata. Dupa au facut curatenie si azi au postat ca e fake news!” .

Recomandările noastre

Cele mai citite articole