Bărbat reținut pentru o tâlhărie din septembrie 2020, săvârșită pe strada Ion Ghica din Timișoara – a fost depistat la vama Nădlac II

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Timișoara au reținut ieri un bărbat, în vârstă de 49 de ani, bănuit de tâlhărie calificată. 

În fapt, în 6 septembrie 2020, polițiștii timișeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul serii, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit inconștient pe strada Ion Ghica din Timișoara, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se că acesta a fost lovit de mai multe ori de două persoane necunoscute, după care i-ar fi sustras toate bunurile pe care le avea asupra lui.

În cauză, polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ulterior, în urma investigațiilor efectuate, au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 42 de ani și 49 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

„La data de 06.09.2021, polițiștii Biroului Investigații Criminale au depistat în municipiul Timișoara bărbatul de 42 de ani, bănuit de comiterea faptei, în urma probatoriului administrat în cauză acesta fiind trimis în judecată în stare de arest preventiv. Cercetările au fost continuate în vederea depistării bărbatului de 49 de ani, astfel că, la data de 31.10.2022, acesta a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Timișoara pentru audieri”, transmite IPJ Timiș.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș,

Astăzi, 1 noiembrie, magistrații au dispus față de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole