USR Timiș: acoliții fostei administrații PNL fac coadă la tribunal – Dominic Fritz a reușit să oprească o rețea de trucat concursuri din Primărie

USR Timiș susține că primarul Dominic Fritz a reușit să descopere și să oprească o rețea de trucat concursuri din Primărie, iar responsabilii trebuie să răspundă acum în fața legii.

– “Rodica Aurelian, fosta șefă a Resurselor Umane din Primăria Municipiului Timișoara în timpul mandatelor lui Nicolae Robu, a fost pusă oficial sub acuzare pentru trucarea concursurilor de angajare în favoarea unor membri PNL și apropiați ai acestora. Rodica Aurelian, care deține, printre altele, și o vilă în Tenerife, s-a înscris în sindicatul condus de un obedient al fostului primar imediat ce Dominic Fritz a propus o nouă organigramă prin care a desființat Serviciul Resurse Umane condus de ea. Sindicatul a atacat organigrama și a reușit să blocheze reorganizarea Primăriei în instanță.

– Florin Răvășilă, fost consilier personal al lui Robu și recent implicat într-un alt dosar de corupție, este unul dintre beneficiarii acestor concursuri de angajare măsluite. Membrii PNL nici măcar nu trebuiau să învețe subiectele de concurs, lucrările fiind scrise de alții. Anul trecut, Dominic Fritz a descoperit aceste nereguli și a predat toate dovezile procurorilor DNA.

Acestea sunt motivele reale pentru care oamenii vechiului sistem se tem de orice schimbare pe care o dorește noua administrație USR în Timișoara. Funcții călduțe la stat, privilegii elitiste și venituri necinstite. Dominic Fritz și USR PLUS Timiș și-au asumat reforma administrației publice din Timișoara, pe care o vor duce la capăt indiferent de piedicile care le sunt puse“, se arată într-un comunicat postat pe Facebook, al USR Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole