Nou scandal la PNL Timiș? A fost convocat astăzi Biroul Politic Județean. Se discută: “buna funcționare a partidului“

PNL Timiș a convocat astăzi, duminică, 11 septembrie 2022, de la ora 17:00, o ședință a Biroului Politic Județean.

Buletin de Timișoara a intrat în posesia anunțului postat pe grupurile de whatsapp ale PNL Timiș prin care este convocată ședința.  

📣 Dragi colegi,  Duminica – 11 sept a.c. – la ora 17.00 va așteptăm la sediul PNL Timis la ședința BPJ PNL Timis. Ordinea de zi:  1. Discutii privind buna funcționare a partidului. Va rog sa confirmati participarea! Mulțumesc!“, se arată în anunțul PNL Timiș, adresat membrilor Biroului Politic Județean.

Ziua de duminică este extrem de neobișnuită pentru o ședință de partid și vine după cea a PSD Timiș de luni, 5 septembrie 2022, programată și ea într-o zi la fel de neobișnuită, deoarece asemenea ședințe erau organizate la nivelul partidelor sper finalul săptămânii, în zilele de joi sau vineri.

Urgența cu care au fost convocate filialele pare a indica o anumită schimbare pe scena politică care s-ar putea produce în perioada următoare, de unde nevoia de consultări și eventual acordarea unui mandat conducerii partidului pentru luarea anumitor decizii.   

La fel de neobișnuită este și agenda PNL Timiș de astăzi care cuprinde un singur punct: buna funcționare a partidului, așa cum se arată în convocare.

Urmează schimbări la nivelul guvernului?

Urmează alungarea “băieților de pe sate“ în frunte cu Alin Nica și Dănuț Groza?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole