Urșii din Banat rămân orfani. Sorin Grindeanu nu vrea să-i recunoască oficial. Vicepremierul vorbește acum despre gândacul verde

Liderul autocrat al PSD-iștilor din Timiș, Sorin “OUG13“ Grindeanu, nu vrea în ruptul capului să-și recunoască gafa făcută recent, când anunța cu emfază că își va da demisia dacă cineva îi arată urși în Banat în ultima sută de ani.

Buletin de Timișoara a prezentat un VIDEO cu un urs la furat de cucuruz chiar în Caraș-Severin său natal, la Teregova, comuna care la ultima verificare a cărții de geografie de școală gimnazială, cu pagini însă în interiorul coperților, se afla în Banat.

Mai mult, după câteva zile cotidianul online Banatul Meu a prezent un document al Romsilva din care reieșea că în Banat sunt înregistrați oficial peste 40 de urși.

Prezent vineri, 26 august, la Timișoara, pentru a vizita șantierul proiectului Călin Dobra/Viorica Dăncilă privind descărcarea de la Sânandrei de pe autostradă, Sorin Grindeanu s-a burzuluit la presă, deoarece este preocupată să găsească urși în Banat.

Ca răspuns la propria mârlănie a știucii din undița lui Liviu Dragnea, publicația Banatul Meu, prezintă astăzi un nou document, al Direcției Silvice de data aceasta, din care reiese că urși sunt inclusiv în județul Timiș, dacă acest județ mai este în Banat în concepția administratorului de PFA ce este astăzi PSD Timiș.

“Sorin Grindeanu, vicepremier și ministru al Transporturilor continuă să aibă probleme cu urșii din zona Banatului, dar nu își mai da demisia, cum declara la începutul lui august. Vineri, 26 august, într-o vizită pe un șantier din Timiș, Sorin Grindeanu s-a gândit să o “sucească” și să nu mai spună că nu sunt urși în Banat, ci doar că nu sunt urși Timiș. Ghinion pentru  a doua oară. Și în Timiș sunt urși. Oficial, Direcția Silvică Timiș ne spune că “fondul cinegetic nr. 29 denumit Surduc și are evaluat în primăvara anului 2022 un număr de doi urși”“, arată Banatul Meu.

“Știți că am o problemă și apreciez dorința multora de-a căuta urși prin Timiș. Am o problemă din acest punct de vedere pentru că eu cred că ne aflăm în această situație și din cauză că pe anumite componente pe zona de mediu cred că am fost mai catolici decât Papa. Toate acele lucruri care țin de studiu de mediu, care ne sunt cerute să vedem comportamentul gândacului verde în toate cele patru anotimpuri, să facem pasaje pentru urși acolo unde urși nu sunt, toate aceste lucruri și acestea, ca să fiu corect, ne-au adus în situația în care suntem. Nu vreau să le comentez, țin de istorie în acest moment“, a spus vineri, 26 august, Sorin Grindeanu.

Îți mai dai demisia, Sorine?, este întrebarea din articolul din Banatul Meu.

Poate o soluție ar fi un OUG de expulzare a urșilor din Banat.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole