Candidatul PSD-PNL la șefia Consiliului Județean Timiș, Alfred Simonis: investim 350 de milioane de lei în Centrul de Mari Arși de la Timișoara – lucrările vor fi gata până la finalul anului

Președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, șeful PSD Timiș și candidatul Alianței PSD-PNL la președinția Consiliului Județean Timiș, a declarat marți că lucrările la Centrul de Mari Arși de la Timișoara vor fi terminate până la finalul anului 2024.

350 de milioane de lei, aceasta este suma investită în Centru de Mari Arși de la Timișoara, construcția acestei unități spitalicești urmând să fie încheiată la finalul acestui an. Vorbim de o investiție mai mult decât necesară, care va deservi, în final, și secția de anestezie și terapie intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean Pius Brînzeu. Ce înseamnă acest nou spital? O clădire nouă în care vor funcționa 58 de paturi pentru UPU-SMURD; 6 paturi de mari arși; 6 paturi pentru arși intermediari; 5 paturi de microchirurgie și chirurgie reconstructivă; 27 de paturi pentru anestezie și terapie intensivă; bloc operator cu 25 de săli de operație, heliport“, a declarat Alfred Simonis.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole