Un nou moment penibil oferit de viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără. Acesta critică conducerea administrației din care face parte

Viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, și-a făcut un obicei din a arăta cum nu ar trebui să arate un om politic. În timp ce stă în fotoliul călduț de viceprimar din care nu a adus niciun beneficiu Timișoarei de la numire, periodic acest lansează atacuri la administrația din care face parte, de parcă ar fi în opoziție.

Ultimul exemplu este de astăzi când viceprimarul liberal s-a trezit că există probleme la Colterm și ne îndeamnă să nu vedem cine a condus primăria din 2012 până în 2020.

“Avem o realitate clară: furnizarea agentului termic pentru această iarnă nu a fost pregătită, așa cum ar fi trebuit de către conducerea Primăriei cu atribuții în domeniu. Dar, dincolo de asta avem și consecințe grave ale neputinței: avem 50 000 de abonați ai Colterm care așteaptă soluții și care nu mai au răbdare să asculte lamentări și povești despre greaua moștenire“, a scris pe Facebook, Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole