Un bețiv și un bărbat fără permis de conducere s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști

Bețivii nu se lasă și tot conduc pe drumurile din Timiș. La fel și cei fără permis de conducere. S-au ales cu dosare penale.

Ieri, în jurul orei 12:00, polițiștii din Făget au oprit pentru control un control de rutină, pe strada Victor Fenesiu din oraș, o mașină condusă de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care era băut. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot ieri, în jurul orei 16:40, polițiștii din Jimbolia au oprit pentru control, pe DN 59A, o mașină condusă de bărbat, în vârstă de 34 de ani, care nu avea carnet pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole