Accident grav de circulație în Timiș provocat de un tânăr de 16 ani: un mort și 3 răniți

Accident grav de circulație în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:20. Un tânăr de 16 ani care conducea mașina fără permis, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. În urma accidentului, un alt tânăr de 16 ani și-a pierdut viața. Încă trei tineri și șoferul au fost răniți.

„Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un autoturism dinspre localitatea Folea înspre Tormac, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 16 ani, pasager în autoturism și rănirea a 4 tineri, respectiv a șoferului și a încă 3 tineri, 2 de 15 și unul de 16 ani.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date de către polițiști, a rezultat faptul că șoferul autoturismului nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, transmite IPJ Timiș.

Pagube produse de furtună în Timiș

Furtuna a produs pagube în mai multe localități din Timiș. Pompierii au fost solicitați pentru degajarea mai multor copaci căzuți pe carosabil sau pe mașini sau să scoată apa dintr-un…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole