Accident grav de circulație în Timiș provocat de un tânăr de 16 ani: un mort și 3 răniți

Accident grav de circulație în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:20. Un tânăr de 16 ani care conducea mașina fără permis, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. În urma accidentului, un alt tânăr de 16 ani și-a pierdut viața. Încă trei tineri și șoferul au fost răniți.

„Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un autoturism dinspre localitatea Folea înspre Tormac, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 16 ani, pasager în autoturism și rănirea a 4 tineri, respectiv a șoferului și a încă 3 tineri, 2 de 15 și unul de 16 ani.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date de către polițiști, a rezultat faptul că șoferul autoturismului nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole