Tineri reținuți pentru furt și tâlhărie. Cel mai mic are numai 13 ani

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore, trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării și a unui furt. Cei în cauză a fost introduși în arestul I.P.J. Timiș. Ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat în localitățile Timișoara, Utvin și Sacoșu Turcesc, patru tineri bănuiți de comiterea unei tâlhării și a unui furt. Doi dintre tinerii tâlhari au 16 ani, unul 22, iar cel mai mic 13 ani, nefiind reținut.

Totul s-a întâmplat, în noaptea de 3/4 noiembrie, în jurul orei 01:00. Cei patru au furat telefonul mobil, prin violență, de la un bărbat în vârstă de 56 de ani, care efectua serviciul de pază la punctul de lucru al unei societăți comerciale de pe Centura de Sud-Est a municipiului Timișoara. De asemenea, în aceeași noapte, cei patru tineri au sustras dintr-o baracă, mai multe scule și unelte depozitate de reprezentanții societății în vederea desfășurării activității pe șantier, cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei.

„Trei dintre cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperării prejudiciului”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole