Un bărbat a fost reținut după ce a furat în două zile diferite mai multe cabluri de cupru secționale de pe șantierul de pe Take Ionescu

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani bănuit de furt în formă continuată.

În fapt, în 6 și 12 martie, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta șantierului de pe bulevardul Take Ionescu, de unde ar fi furat mai multe cabluri de cupru secționale.

În urma investigațiilor efectuate, luni, 20 martie, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au depistat în Timișoara un bărbat în vârstă de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole