Plin de șoferi beți, drogați și fără permise de conducere pe drumurile din Timiș

Polițiștii timișeni au depistat pe drumuri din județ, în acest weekend, șoferi beți, drogați și fără permis de conducere. Au fost întocmite dosare penale.

Astfel, în 3 decembrie, în jurul orei 01:30, polițiștii din Lugoj au depistat pe strada Bocșei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care-și conducea mașina sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice „.

Sâmbătă, 4 decembrie, în jurul orei 20:50, polițiștii din Făget și Secției 10 Făget au oprit pentru control în Fîrdea, o mașină condusă de un tânăr de 22 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Duminică, 5 decembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe bulevardul Regele Carol I o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole