VEST: o femeie a murit și alte patru persoane au fost rănite, între care doi copii, în urma unui grav accident rutier – victimele luate cu elicopterul SMURD

O femeie în vârstă de 48 de ani a murit, iar alte patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, în urma unui accident produs, marţi, pe un drum judeţean, în apropiere de oraşul Ineu, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, două maşini au intrat în coliziune la ieşirea din Ineu spre Pâncota, pe DJ792.

Pentru preluarea victimelor, a fost trimis elicopterul SMURD şi echipaje medicale terestre.

La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost identificate cinci victime, printre care una încarcerată, în stare de inconştienţă. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul„, a transmis ISU.

Ceilalţi patru răniţi sunt o fată de 10 ani, un băiat de 12 ani, un bărbat de 37 de ani şi un alt bărbat, de 40 de ani. Ultimul a refuzat transportul la spital, în timp ce primii trei au fost duşi la Unitatea de Primire Urgenţe din Arad şi la un spital din Timişoara.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, băiatul de 12 ani este în stare mai gravă, fiind intubat. El a fost dus la Timişoara cu elicopterul.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole