Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a provocat un accident și a fugit. Și-a abandonat pasagera rănită

Polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați sâmbătă noaptea de către o femeie cu privire la faptul că, în calitate de pasager, a fost victima unui accident rutier pe DJ588 A, în localitatea Berecuța.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că la ieșirea din localitatea Berecuța, pe Dj 588A, șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un canal. Șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea Poliției.

Victima, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto, în vârstă 34 de ani, a fost depistat la un imobil din localitatea Berecuța. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea mostrelor biologice„, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriui administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de „vătămare corporala din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuvințarea organelor de poliție” și „refuzul de prelevare mostre biologice”.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole