FOTO. Dramă fără margini. Accident deosebit de grav pe DN 6 Timișoara – Băile-Herculane. 4 oameni și-au pierdut viața

Un accident deosebit de grav s-a petrecut seara trecută, în județul orei 21,00, în dreptul localității Constantin Daicoviciu din județul Caraș-Severin, pe drumul național 6, în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața.

Conform IPJ Caraș-Severin în accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculat în Ungaria și un autoturism în care se aflau 4 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin.

“În urma accidentului toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au decedat. Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers. Traficul rutier în zonă a fost restricționat până s-a finalizat cercetarea la fața locului“, transmite Poliția Caraș-Severin.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole