Tragedia din Periam Port: cadavrul recuperat vineri din râul Mureş este al unui bărbat de 29 de ani – este tatăl copilului înecat în seara accidentului și al altui copil încă dispărut

Autorităţile din Arad anunţă, vineri, că au identificat cadavrul recuperat din râul Mureş în timpul operaţiunilor de căutare a victimelor dispărute după ce o barcă s-a răsturnat. Este un bărbat de 29 de ani din Arad, tatăl copilului care a murit în seara accidentului şi al unuia dintre cei doi copii care sunt încă dispăruţi.

”În ziua de 5 mai a.c., în jurul orei 14:30, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre un cadavru, identificat de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş din Arad, în râul Mureş, pe sectorul de căutare Periam-Igriş. În urma cercetării la faţa locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 29 de ani, din Arad, una dintre persoanele căutate din data de 30 aprilie a.c”, a transmis, vineri, IPJ Arad.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei.

Surse oficiale au precizat că bărbatul este tatăl copilului de 4 ani care a fostr scos din apă în seara incidentului, dar nu a putut fi salvat.

De asemenea, el este tatăl unuia dintre copiii care sunt în continuare dispăruţi.

Autorităţile încearcă în continuare să găsească un bărbat şi doi copii, de 7 şi 10 ani.

Barca, în care se găseau 12 persoane, s-a răsturnat, duminică seară, pe râul Mureş. Opt persoane au fost recuperate încă de atunci, dar un copil nu a putut fi salvat.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole