Timiș: bărbat reținut de polițiști după ce în decembrie a furat un televizor, un cuptor cu microunde și un radio dintr-o casă din Giroc

Polițiștii Postului de Poliție Giroc din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de furt calificat.

În fapt, în 4 decembrie 2022, polițiștii Postului de Poliție Giroc au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în cursul nopții de 3 spre 4 decembrie 2022, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul acesteia de pe strada Muncitorilor din localitatea Giroc, de unde ar fi sustras un televizor, un cuptor cu microunde și un radio.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 17 martie 2023, polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat în localitatea Giroc un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Foto: Arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole