Timișoara: The infernal comedy cu celebrul actor american John Malkovich va avea trei reprezentanții pe scena Teatrului Național

Pe scena Teatrului Național va avea loc un spectacol deosebit. The infernal comedy cu celebrul actor american John Malkovich.

Ca urmare a interesului extraordinar pe care acest eveniment l-a suscitat în rândul publicului, Teatrul Național din Timișoara a suplimentat numărul de reprezentații. Așadar, avem plăcerea să anunțăm că spectacolul The infernal comedy va avea încă o reprezentație  vineri, 21 iulie, de la ora 16:00, în Sala Mare a Teatrului Național„, transmite Teatrul Național Timișoara.

Biletele se pun în vânzare începând de duminică, 2 iulie, ora 11, atât pe www.tntm.ro, cât și la Agenția de bilete „Mărășești”.

Prin fascinanta și tulburătoarea poveste pe care o spune, prin delicatul  balans pe linia invizibilă dintre cei vii și cei morți, John Malkovich, secondat de celebra orchestră a Academiei din Viena și de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, construiește cu fabuloasa lui prezență și cu uriașul său talent autobiografia fictivă a criminalului în serie Jack Unterweger, cel care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia.

Reamintim că, primele reprezentații anunțate ale spectacolului The infernal comedy sunt programate joi, 20 iulie și vineri, 21 iulie, de la ora 19.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole