Primăria Timișoara nu poate organiza concurs pentru funcția de director al Filarmonicii Banatul

Curtea de Apel Timişoara (CAT) a respins, vineri, definitiv, recursul formulat de administraţia condusă de Dominic Fritz împotriva unei sentinţe civile, favorabile fostului manager al Filarmonicii Banatul, Ioan Gârboni, astfel că primăria nu va putea organiza concurs pentru ocuparea postului, care rămâne în stadiu de interimat.

„Respinge recursul formulat de recurentul – pârât primarul municipiului Timişoara în contradictoriu cu intimatul – reclamant Ioan Coriolan Gârboni împotriva sentinţei civile nr. 728/12.07.2021 pronunţate de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 2762/30/2021. Obligă recurentul – pârât primarul municipiului Timişoara la plata sumei de 1.190 lei către intimatul – reclamant Ioan Coriolan Gârboni cu titlul de cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă”, se arată, vineri, pe site-ul CAT.

În aceste condiţii, Primăria Timişoara nu mai poate organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al Filarmonicii Banatul, până la finalizarea pe fond a procesului.

Conducerea este asigurată prin interimat de Ovidiu Andriş, numit de primar.

Ovidiu Andriş îşi depusese dosarul la concursul demarat de primărie pentru funcţia de director al Filarmonicii Banatul, însă acesta a fost suspendat prin decizie a instanţei judecătoreşti după ce fostul manager a înaintat o contestaţie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole