Timișoara: crimă oribilă – un tânăr a fost bătut, călcat în picioare și omorât de patru bărbați și o femeie pe strada Ofcea

Crimă pe strada Ofcea din Timișoara. Patru bărbați și o femeie au bătut și au calcat pe cap un bărbat. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cinci inculpați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 01 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timișoara, inculpații ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o și ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violențe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia„, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

În 2 aprilie,, inculpații au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care dispus luarea măsurii arestării preventive, cei patru bărbați și luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, față de inculpată, pentru o perioadă de 30 de zile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole