Timiș: percheziții la patru bărbați – din martie și până în iunie au furat 160 de biciclete electrice, 85 anvelope pentru camioane și butoaie cu ulei de motor din Ghiroda, Giarmata și Dumbrăvița

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș au efectuat joi, 15 iunie, patru percheziții domiciliare în localitățile Giarmata și Cernăteaz, la persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 11 – 13 martie, patru bărbați ar fi sustras dintr-o firmă din localitatea Ghiroda, 160 de biciclete electrice și doi paleți de detergenți, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 51.716 euro.

Totodată, la data de 5 spre 6 iunie, aceștia ar fi furat din incinta unei societăți comerciale din localitatea Giarmata, 85 de anvelope pentru camioane și utilaje de mare tonaj, cauzând un prejudiciu de aproximativ 50.000 de euro.

La data de 11 spre 12 iunie, bănuiții ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, 7 butoaie, a câte 200 de litri de ulei de motor și 80 de bidoane, a câte 20 de litri fiecare, cu ulei de motor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 70.000 de lei. În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și 5 seturi de plăcuțe de înmatriculare, fiind indisponibilizate două autoturisme. Prejudiciul a fost recuperat parțial„, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei patru bărbați au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri și au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Caraș-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole