“Scuipăciosul“ din centrul Timișoarei s-a ales cu amendă de 7.000 de lei – fiind fiul unui patron de pizzerie, valoarea amenzii înseamnă peste 200 de pizza vândute

Poliția Timiș s-a sesizat din oficiu în privința incidentul de ieri din centrul Timișoarei, când un tânăr nervos l-a scuipat și înjurat pe un bărbat care susținea că era să fie călcat pe trecerea de pietoni.

“Având în vedere imaginile video apărute pe un cont de socializare, în data de 16.02.2022, care prezentau o stare conflictuală între două persoane, polițiștii  din cadrul Biroului Rutier Timișoara s-au sesizat din oficiu, la scurt timp, și au identificat cele doua persoane.  Persoanele identificate au fost invitate la sediul Poliției Municipiului Timișoara, acestea prezentându-se în cursul zilei de astăzi, iar în urma stabilirii cu exactitate a stării de fapt, polițiștii rutieri au aplicat tânărului de 28 de ani, din imagini, 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 7000 de lei, pentru pătrunderea cu autoturismul de pe partea carosabilă pe trotuar, conform prevederilor OUG 43/97 privind regimul drumurilor și pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare unui cetățean, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice“, informează IPJ Timiș.

Conform unor surse ale Buletin de Timișoara “băiatul cu flegma de astăzi (n.r. ieri)…6.630 media la bac, evidenta din 2012 când s-a înscris la admitere la politehnica. Familia detine pizzeria Cora si restaurantul Urban“.

La un calcul simplu, cu media unei pizza de 30 de lei, reiese că este nevoie de 233 de pizza vândute pentru a acoperi valoarea amenzii. Dacă o plătește la jumătate, scapă mai ieftin. Cam asta este valoarea unui scuipat în botul altuia, aviz amatorilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole