Timișoara: șofer cu permisul de conducere suspendat prins la volan pe bulevardul Regele Mihai – a fost reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat ieri, în jurul orei 16:50, pe bulevardul Regele Mihai, un bărbat în vârstă de 33 de ani care a condus un autoturism cu permisul de conducere reținut.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Totodată, în urma verificărilor suplimentare efectuate, s-a constatat că acesta ar mai fi săvârșit această infracțiune, fiind depistat în repetate rânduri conducând pe drumurile publice în timp ce avea permisul de a conduce reținut„, transmite IPJ Timiș.

Bănuitul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole