Timiș: două mașini și un tractor s-au izbit puternic în apropiere de Beregsău Mare – un șofer a ajuns la spital

Pompierii timișeni au fost solicitați, la ora 06:41, să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe DN59 A, în apropierea localității Beregsău Mare. Două mașini și un tractor s-au izbit puternic. Un șofer a ajuns la spital.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanța SMURD.

“La sosirea echipajelor s-a constat că în accident au fost implicate 2 autoturisme și 1 tractor cu remorcă, încărcat cu îngrășământ. În urma evenimentului a rezultat o victimă, conștientă. Aceasta a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD”, transmite ISU Timiș.

Pompierii au acționat pentru îndepărtarea scurgerilor de lichide și a azotatului de pe carosabil.

Un bărbat, în vărstă de 66 de ani, a condus un autovehicul pe DN59 dinspre Beregsau Mare către Săcalaz,iar la un moment dat a intrat în coliziune față-spate cu un tractor agricol. Ulterior, autoturismul implicat in accident a fost acroșat de un alt autovehicul care se deplasa în spatele acestuia. În urma impactului,conducătorul auto în vârstă de 66 de ani a fost rănit și transportat la spital”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole