Timișoara: scena din Parcul Rozelor a fost refăcută – aici urmează să aibă loc Festivalul Inimilor, Ziua Timișoarei, Ruga Timișoarei și Ziua Minorităților Etnice

Primăria Timișoara și Casa de Cultură au finalizat lucrările privind refacerea scenei din Parcul Rozelor.

Așa arăta scena din Parcul Rozelor în urmă cu câțiva ani și așa arată azi. Grav afectată de furtuna din 2017, emblematica scenă din Parcul Rozelor nu a putut fi folosită timp de 4 ani. În 2021, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a reparat copertina cu fonduri din bugetul local, iar spectacolele au putut fi reluate pe această scenă. Însă, în urma unei expertize realizate recent, s-a constatat că precipitațiile au afectat și podeaua scenei, care a suferit degradări masive. Pentru siguranța artiștilor naționali și internaționali care susțin spectacole în Parcul Rozelor, în ultimele săptămâni, Casa de Cultură a reparat și aceste stricăciuni. Pentru Timișoara și timișoreni, fiecare proiect, indiferent cât de mic, este important“, arată Primăria Timișoara.

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara urmează să organizeze pe scena din Parcul Rozelor mai multe evenimente în perioada iulie – septembrie 2023 după cum urmează: ,,Festivalul Inimilor”(5-9 iulie 2023), ,,Ziua Timișoarei”(1-3 august 2023), ,,Ruga Timișoarei’ și ,, Ziua Minorităților Etnice” (15-17 septembrie 2023).

Recomandările noastre

Cele mai citite articole