Timișoara: în perioada iulie – septembrie urmează Festivalul Inimilor, Ziua Timișoarei, Ruga Timișoarei și Ziua Minorităților Etnice, în Parcul Rozelor

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează o serie de evenimente în perioada iulie – septembrie 2023, în Parcul Rozelor din Timișoara, după cum urmează: ,,Festivalul Inimilor”(5-9 iulie 2023), ,,Ziua Timișoarei”(1-3 august 2023), ,,Ruga Timișoarei’ și ,, Ziua Minorităților Etnice” (15-17 septembrie 2023).

În vederea derulării activităților comerciale din cadrul evenimentelor, toți cei interesați pot depune la sediul Casei de Cultură din Timișoara, str. Miron Costin nr.2, sau online, pe adresa boe@ccmt.ro, până luni, 19 iunie 2023, ora 12.00, cererea de înscriere și următoarele documente : acte firmă (copii Certificat Unic de Înregistrare, certificat constatator), documentul de înregistrare emis de către Direcția de Sănătate Veterinară; carte de identitate, talon(pentru truck) și fotografii ale truck-ului, standului și ale produselor comercializate.

În cazul în care aplicați, de exemplu, pentru toate cele 3 evenimente, veți expedia 3 cereri distincte, alături de restul documentelor solicitate într-un singur exemplar. Activitățile comerciale se vor desfășura pe strada Alexandru Borza din Timișoara, zona de acces în Parcul Rozelor. Vor avea prioritate foodtrucks. Nu se vor comercializa băuturi alcoolice, exceptând standurile de bere Timișoreana, partener CCMT în aceste evenimente, și băuturile slab alcoolice (cu o concentrație sub 6%), altele decât berea. Ne rezervăm dreptul de a selecta un număr determinat de comercianți ce propun spre comercializare același produs. De asemenea, cei care propun mai multe produse pot fi acceptați cu unul singur, în funcție de necesitate. Dacă sunt mai mulți comercianți eligibili cu produse similare, există posibilitatea de a fi repartizați fiecare pe un alt eveniment. Comerciantul nu poate negocia locul amplasării sale în zona comercială, riscând să fie exclus din eveniment“, arată Casa de Cultură.

Produse ce vor putea fi comercializate:

1. Festivalul Inimilor

• produse fast-food, minuturi la grătar electric sau piatră vulcanică, pizza, kurtos, clătite, plăcinte, langoși, gogoși, prăjituri, pop-corn, porumb fiert, conserve de legume si dulcețuri, înghețată, cafea, apă și băuturi răcoritoare, băuturi slab alcoolice (cu o concentrație sub 6%), produse gastronomice specifice țărilor invitate;

• Produse nealimentare: produse meșteșugărești, realizate de meșteri populari.

2. Ziua Timișoarei

• produse fast-food, minuturi la grătar electric sau piatră vulcanică, pizza, kurtos, clătite, plăcinte, langoși, gogoși, prăjituri, pop-corn, porumb fiert, conserve de legume si dulcețuri, înghețată, cafea, apă și băuturi răcoritoare,băuturile slab alcoolice (cu o concentrație sub 6%);

• Produse nealimentare: produse handmade, personalizate cu logo eveniment, cu elemente despre Timișoara, realizate de artiști plastici autorizați.

Specificăm faptul că vor avea prioritate comercianții înregistrați cu activități comerciale în Timișoara și în județul Timiș.

3. Ruga Timișoarei și Ziua Minorităților Etnice

• produse fast-food, minuturi la grătar electric sau piatră vulcanică, pizza, kurtos, clătite, plăcinte, langoși, gogoși, prăjituri, pop-corn, porumb fiert, conserve de legume si dulcețuri, înghețată, cafea, apă și băuturi răcoritoare, băuturile slab alcoolice (cu o concentrație sub 6%).

Având în vedere natura evenimentelor ce vor avea loc, este de dorit ca oferta culinară să conțină și produse specifice bănățene sau din tradiția gastronomică a etniilor din Banat.

• Produse nealimentare: produse meșteșugărești, realizate de meșteri populari.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole