Timișoara: Salonul Industriei Ușoare reunește peste 50 de companii din județ, în perioada 23 – 27 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 23 – 27 noiembrie o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare.

Și-au anunțat participarea peste 50 de companii din județul Timiș dar și din țară, producători și comercianți, care vor oferi spre vânzare, la prețuri accesibile, o gamă largă de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru sezonul toamnă-iarnă, marochinărie și accesorii, produse cosmetice, bijuterii și gablonţuri, altele. Tradiționalul târg din exterior va întâmpina vizitatorii cu produse de sezon: dulcețuri, murături, zacuscă, miere de albină dar și dulciuri de casă, produse de carmangerie, produse naturiste, unități de alimentație publică“, se arată într-un comunicat al Camerei de Comerț.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, orele 10:00- 20:00, iar duminică, orele 10:00 – 18:00, iar intrarea publicului va fi gratuită.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole