Timișoara: restricții de circulație miercuri pe Calea Buziașului și în zona Freidorf – pentru foraje la un sens giratoriu și pentru lucrări la Centura de Sud

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat restricționarea sau, după caz, închiderea traficului rutier, în data de 20.03.2024, în vederea executării unor lucrări de mentenanță.

Astfel, circulația rutieră va fi închisă pe DJ 591, începând cu ora 10:00, în patru reprize a câte 20 minute, la interval de 20 de minute, în vederea executării lucrărilor de infrastructură și a liniilor de tramvai din cadrul obiectivului „Varianta de Ocolire Timișoara Sud”.

De asemenea, circulația rutieră va fi restricționată în intervalul orar 09.00 – 15.00, pe Calea Buziașului, în vederea executării a două foraje necesare întocmirii studiului geotehnic pentru amenajarea sensului giratoriu dintre Calea Buziașului și str. Rozmarinului (în zona Centrului Comercial Hornbach).

Jandarmii timișoreni au donat sânge

Jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timișoara au participat la o nouă acțiune de donare de sânge. Activitatea  face parte din campania națională ,,Donează sânge! Salvează o…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole