Timișoara: Piața Doina se transformă radical – reparații la copertine, hala de lactate și amenajarea unui spațiu pentru o zonă de recreere

Piața Doina beneficiază de avantajul poziționării într-unul dintre cele mai populate cartiere ale Timișoarei și ar merita investiția într-o piață nouă, susține directorul Piețe SA, Liviu Cocean.

Acest a declarat că piața va suferi transformări radicale și se dorește amenajarea unui spațiu pentru o zonă de recreere.

Până se va întâmpla acest lucru, consider că în această toamnă se impun de urgență lucrări de reparații. Odată realizate, am toată încrederea că Piața Doina ar deveni mai atractivă atât pentru producătorii agricoli, dar mai ales pentru cetățenii din zonă, care așteptă de foarte mulți ani să se facă ceva și în „piața lor”. Avem în vedere înlăturarea copertinelor și meselor vechi și transformarea în zonă dedicată doar comercializării produselor la vrac, de sezon. Vom realiza reparații interior și exterior la copertinele mari, clădirea administrativă și hala de lactate. Vom amenaja un grup sanitar nou și vom crea spații de depozitare pentru clienții pieței. Vom dedica un spațiu pentru amenajarea unei zone de recreere, asemănătoare celei pe care o vom realiza în Piața Lipovei. Suntem conștienți de faptul că piețele au nevoie de investiții majore, pentru a avea o șansă reală în competiția cu SUPERMARKETURILE“, spune directorul societății.

Anul trecut, PIEȚE S.A. a executat reparații la piețele aflate în administrare în valoare de 820.000 lei, conform datelor prezentate de Liviu Cocean.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole