Timișoara: protest AUR la sediul PSD Timiș: Simonis ieși afară, javră ordinară – nu vrem să fim conduși de hoți – PSD și PNL aceeași mizerie

Sute de membri ai AUR Timiș au organizat marți după-amiază un protest la sediul PSD Timiș, de pe splaiul Tudor Vladimirescu.

VIDEO AICI.

Participanții au purtat în  mâini candele și au scandat. La fața locului au ajuns și mai multe echipaje ale jandarmeriei.

La protest a ajuns și șeful AUR, George Simion.

Hoții, hoții, hoții

Nu vrem să fim conduși de hoți

PSD și PNL aceeași mizerie

Simonis ieși afară, javră ordinară

Libertate

Cine suntem noi?….AUR

Vrem dreptate“, au fost o parte din scandările membrilor AUR.

În fața manifestanților a luat cuvântul deputatul AUR de Timiș, Ciprian Titi Stoica.

Să ne manifestăm pașnic până vom obține ce ne dorim. Mandatul nostru de parlamentari este îngrădit, ne-a fost blocat accesul. Am adus lumânări să marcăm prohodul democrație și vrem să se facă dreptate“, a spus parlamentarul AUR.

La un moment dat din clădirea de lângă sediul PSD Timiș, de pe un geam, au iești mai mulți locatari, care au fraternizat cu manifestanții AUR.  

Dacă ei vor să omoare democrația, atunci mesajul nostru e că mergem până la capăt, ca la Timișoara în 1989. Să nu uităm de sluga mai proastă din această coaliție, PNL, și mergem în protest și la sediul acestui partid, pentru a aduce aminte și domnului Nica și domnului Robu că nu au voie să calce în picioare democrația. Mă bucur că sunt în seara aceasta sunt în Timișoara și vă mulțumesc pentru primire“, a spus George Simion în timp ce membri ai AUR se organizau să de deplaseze pe jos spre sediul PNL Timiș din Piața Unirii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole