“Timișoara pentru Ucraina“ – sprijin din Austria pentru refugiații ucraineni și pentru Cernăuți

Eforturile voluntarilor de a sprijini refugiații veniți la Timișoara, dar în egală măsură și cetățenii din orașul Cernăuți, au primit un sprijin din Austria, după ce un convoi a sosit recent din Spania.

“Pe parcursul a două zile, angajații Direcției de Asistență socială a Municipiului Timișoara au descărcat și depozitat conținutul a două TIR-uri, direcționat către Timișoara pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina. În virtutea încrederii vis-à-vis de parteneriatul public-privat creat între LOGS Grup de Inițiative Sociale, Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara și voluntarii implicați, directorul ASproAS, Ana Rădulescu, a direcționat către noi produse de igienă, medicamente, alimente neperisabile, diverse echipamente donate de către asociații din Austria. În funcție de solicitări, o parte din donații vor fi transmise către Cernăuți, orașul înfrățit cu Timișoara“, precizează voluntarii de la Timișoara pentru Ucraina.

Recent, la Timișoara a sosit un convoi de 17 autovehicule a ajuns din Spania la “Timișoara pentru Ucraina“, cu ajutoare pentru Cernăuți, așa cum informa Buletin de Timișoara.

Jandarmii au scos un șarpe din Giroc

Astăzi, în jurul orelor 10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a intervenit în urma unui apel telefonic la 112 prin care era semnalată prezenţa…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole