“Timișoara pentru Ucraina“ – sprijin din Austria pentru refugiații ucraineni și pentru Cernăuți

Eforturile voluntarilor de a sprijini refugiații veniți la Timișoara, dar în egală măsură și cetățenii din orașul Cernăuți, au primit un sprijin din Austria, după ce un convoi a sosit recent din Spania.

“Pe parcursul a două zile, angajații Direcției de Asistență socială a Municipiului Timișoara au descărcat și depozitat conținutul a două TIR-uri, direcționat către Timișoara pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina. În virtutea încrederii vis-à-vis de parteneriatul public-privat creat între LOGS Grup de Inițiative Sociale, Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara și voluntarii implicați, directorul ASproAS, Ana Rădulescu, a direcționat către noi produse de igienă, medicamente, alimente neperisabile, diverse echipamente donate de către asociații din Austria. În funcție de solicitări, o parte din donații vor fi transmise către Cernăuți, orașul înfrățit cu Timișoara“, precizează voluntarii de la Timișoara pentru Ucraina.

Recent, la Timișoara a sosit un convoi de 17 autovehicule a ajuns din Spania la “Timișoara pentru Ucraina“, cu ajutoare pentru Cernăuți, așa cum informa Buletin de Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole