Timișoara: expoziție de bijuterii – participă 50 de designeri și vor fi expuse 500 de piese din România și din întreaga lume

Romanian Jewelry Week Timișoara prezintă o ediție specială în perioada 30 iunie- 2 iulie 2023.

Publicul din Timișoara va avea ocazia să participe la un program extins de expoziții, tururi ghidate, conferințe, proiecții și workshop-uri dedicate domeniului bijuteriei ca formă de artă distinctă.

Romanian Jewelry Week Timișoara este un proiect de amploare destinat programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023, cu potențial de eveniment recurent în viitor.

Bilete disponibile în rețeaua Iabilet.ro.

Asociația Assamblage continuă demersul de promovare al bijuteriei de autor naționale și internaționale în capitala europeană a culturii, deschizând Târgul de bijuterie contemporană Romanian Jewelry Week vineri, 30 iunie la ora 16:00 la ISHO Timișoara – Bulevardul Take Ionescu nr. 46C.

Vor fi expuse peste 500 piese create de designeri din România, Belgia, Grecia, Ucraina, Germania, Italia, Ungaria, Coreea de Sud, Iran, Canada și multe altele. Creat de antreprenorul Ovidiu Şandor prin Mulberry Development, ISHO a fost conceput pentru a deveni un reper al Timişoarei de mâine.

Un accent deosebit este pus pe caracterul integral al ansamblului, gândit să cuprindă, în afara locuinţelor şi birourilor, spaţii publice de calitate, precum şi servicii şi facilităţi care vor crea cel mai modern şi calitativ cartier al Timişoarei.

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚𝐧 𝐉𝐞𝐰𝐞𝐥𝐫𝐲 𝐖𝐞𝐞𝐤 – 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑

💎Vineri, 30 iunie 2023 – Locație – ISHO Timișoara – Bulevardul Take Ionescu nr. 46C

15:00 Tur ghidat realizat de curatorul Romanian Jewelry Week David Sandu

16.00 – 20.00 – Vernisaj și târgul de bijuterie contemporană Romanian Jewelry Week

💎Sâmbătă, 1 iulie 2023- Locație – ISHO Timișoara – Bulevardul Take Ionescu nr. 46C

11.00 – 20.00 Târgul de bijuterie contemporană Romanian Jewelry Week

CASA ISHO – 14:00-16:00 Conferința despre Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană cu David Sandu și Andreia Gabriela Popescu și workshop demonstrativ de șlefuire pietre semiprețioase.

💎Duminică, 2 iulie 2023 – Locație – ISHO Timișoara – Bulevardul Take Ionescu nr. 46C

11.00 – 20.00 Târgul de bijuterie contemporană Romanian Jewelry Week

CASA ISHO – 16:00 proiecție de film SMCK ON REEL FESTIVAL -„Civilization Rebooted”.

Eveniment organizat de Assamblage în parteneriat cu ISHOTimișoara.

Design expoziție semnat de Kaustik

Recomandările noastre

Cele mai citite articole