Timiș: drumeție și prânz la stână prin Lunca Pogănișului – traseu turistic în căutarea Lalelei Pestrițe presărat cu ghiocei

Timișorenii se pot bucura de o ieșire în natură prin Lunca Pogănișului.

Zona se remarcă prin laleaua Pestriță sau mov care este o plantă cu flori din familia liliaceelor ce se găsește extinsă în Eurasia.

Laleaua pestriță se găsește în stare de sălbăticie în județul Timiș în Lunca Pogănișului, pe o porțiune mai joasă de teren, aflată în apropierea localităților Tormac, Blajova și Berini.

Turiștii sunt invitați la o drumeți și un prânz la stână într-un peisaj mirific, presărat cu ghiocei.

Drumeții și prânz la stână pe 3 martie 2024. Vremea bună de duminica ce vine, ne îndeamnă să pornim spre cea de-a doua drumeție către Lunca Pogănișului. Pe parcursul călătoriei, veți afla de la ghidul ce vă va însoți, istoria locului, legende, cât și alte obiective turistice din comună sau împrejurimi. Dar ce face această drumeție mai interesantă, este apariția lalelei pestrițe de-abia ieșită pe alocuri. Servirea mesei se face doar pe bază de rezervare! Pentru mai multe detalii ne puteți găsi la numerele de telefon: Denisa – 0728.370.198, Vero – 0738.037.989“, arată organizatorii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole