Timişoara: Două noi focare de Covid-19 depistate în şcoli – la Generală 7 și Carmen Sylva

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, luni, două noi focare active de COVID-19, în clase ale unor unităţi şcolare din municipiul Timişoara, respectiv la Şcoala Generală nr. 7 (3 cazuri confirmate) şi la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” (5 cazuri), care se adaugă altor două focare apărute în ultima decadă în secţii ale Spitalului Judeţean Timişoara, respectiv la Maternitatea „Bega” (6 cazuri) şi la Secţia de ortopedie (4 cazuri).
În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost aplicate 650 de teste, din care 416 rapide, care au confirmat 95 de noi cazuri de infectări cu virusul SARS-CoV-2. Dintrei acestea, 11 au fost înregistrate în rândul minorilor şi două la cadre medicale.
Numărul total de decese înregistrate de la debutul pandemiei a ajuns la 2.007, dintre care două în ultima zi.
În întreaga campanie de vaccinare, în judeţ au fost administrate 695.672 doze de ser împotriva virusului SARS-CoV-2. Numărul persoanelor imunizate a ajuns la 327.563.

19 focare de Covid-19 active în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș a anunțat că la aceasta dată, la nivelul județului, sunt 19 focare active și se află în supraveghere epidemiologică. Au fost închise unul dintre focarele…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole