Timișoara: curţi, garaje şi străzi au fost inundate în oraș şi zonă periurbană – prefectul PSD Mihai Ritivoiu joacă fotbal

Echipajele ISU Timiş au fost solicitate să intervină pentru evacuarea apei din curţi, garaje, demisoluri sau de pe străzi inundate după o ploaie torenţială care a avut loc la Timişoara şi în împrejurimi.

Judeţul Timiş se află sub avertizare cod portocaliu de fenomene extreme.

Pompierii de la ISU Timiş au intervenit duminică în Timişoara, Dumbrăviţa, Giroc şi Giarmata Vii.

Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara au intervenit cu două motopompe pentru evacuarea apei dintr-o parcare demisol, în comuna Giroc. În sprijin au intervenit pompierii voluntari din comună. În acest moment, pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timisoara intervin cu o motopompă şi o electropompă pentru evacuarea apei dintr-o curte, pe strada Viorelelor, în Giarmata Vii.  Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara intervin cu o motopompă pentru evacuarea apei dintr-un garaj, pe strada A. Balaş, în Timişoara. Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara intervin cu o motopompă pentru evacuarea apei de pe strada Fervenţia II din comuna Dumbrăviţa”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe şoseaua ce leagă Timişoara de graniţa cu Ungaria, în zona localităţii Biled.

Pompierii din cadrul Staţiei Sânnicolau Mare intervin pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, pe DN6, în comuna Biled”, a precizat ISU Timiş.

Judeâul Timiş se află sub avertizare meteo cod portocaliu de vreme cu fenomene extreme până duminică seara la orele 23.00.

O situație asemănătoare s-a petrecut și sâmbătă în zona de est a județului acolo unde apa a plecat pe străzile localităților din zona Lugojului.

Inundații Gruni 27.05.2023

Dacă anul trecut prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, și-a luat un fotograf după el ca să-l imortalizeze pentru istorie cu sacul de nisip în spate, acum a decis că este mai important politic să meargă la o partidă de fotbal cu membri ai PSD Timișoara, organizație pe care o conduce.

Mihai Ritivoiu la fotbal – 27.05.2023

Oficialul s-a mai făcut remarcat și prin faptul că a scris pe pagina sa de Facebook că “convocat CJSU pentru a transmite că plouă și că urmărește cu atenție prognozele meteo şi hidro“.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole